Materjal | puuvill |
Neto kaal, kg | 0.211 |
Värv | valge |
Mõeldud liha ja muude toiduainete sidumiseks ja riputamiseks, et anda neile enne suitsetamist, aurutamist või küpsetamist ühtlane kuju.
Nöör on valmistatud valgest polüesterniidiga tugevdatud puuvillasest niidist.
Paari paksus: tex 600.
Kaksiktugevus: 24 (+/-5%) [DAN].
Kasutamiseks:– küpsetamine 2,5 h – 90°C.– suitsetamine: 3 h – 150°C. Raskemetallideta.
On PZH sertifikaadiga (Riiklik Hügieeniinstituut) ja vastavusdeklaratsiooniga.
3,50 €
Roostevabast terasest vastupidav konstruktsioon.
Vahetatavad komponendid: veski, tigu, eeljahvatuse sõel (Unger mudel).
Nuga, mille lõiketera on ühel küljel (mudel Enterprise) või mõlemal küljel (mudel Unger).
Sõel (augud ø6 mm).
Plastikust surverõngas.
Survemutter.
Mootor PS-22 ja täiendavad sõelad müüakse eraldi.
799,80 €
Valmistatud pöögipuust.
Puidust alus.
Paku kogukõrgus koos alusega: 850 mm.
Pakk on ühendatud alusega Velcro abil.
318,60 €
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
22,90 €
Valmistatud alumiiniumsulamist.
Kahepoolne: lame külg tasandamiseks, teravikuga külg pehmendamiseks.
Pikk käepide koos aasaga.