Toote mõõtmed | 300x80x80mm |
Käepideme pikkus, mm | 225 |
Neto kaal, kg | 0.7 |
Rull – 100 g sidumisnööri.
Valmistatud toorpuuvillast.
Umbes 85 m.
11,90 €
Mõeldud liha ja muude toiduainete sidumiseks ja riputamiseks, et anda neile enne suitsetamist, aurutamist või küpsetamist ühtlane kuju.
Rihm on valmistatud valgest polüesterniidiga tugevdatud puuvillasest niidist.
Paari paksus: tex 1480.
Kaksiktugevus: 19 (+/-5%) [DAN].
Eesmärk:– küpsetamine 2,5 h – 90°C.– suitsetamine: 3 h – 150°C.Raskmetallivaba.
Sellel on PZH (Riikliku Hügieeniinstituudi) sertifikaat ja vastavusdeklaratsioon.
2,40 €
Mõeldud liha ja muude toiduainete sidumiseks ja riputamiseks, et anda neile enne suitsetamist, aurutamist või küpsetamist ühtlane kuju.
Nöör on valmistatud valgest polüesterniidiga tugevdatud puuvillasest niidist.
Paari paksus: tex 600.
Kaksiktugevus: 24 (+/-5%) [DAN].
Kasutamiseks:– küpsetamine 2,5 h – 90°C.– suitsetamine: 3 h – 150°C. Raskemetallideta.
On PZH sertifikaadiga (Riiklik Hügieeniinstituut) ja vastavusdeklaratsiooniga.
3,50 €
Lihunöörikonksud on lihuniku tarvik, mida soovitatakse kasutada professionaalses gastronoomias.
Lihakonksud on tänu roostevabast terasest konstruktsioonile tugevad ja väga vastupidavad.
Need sobivad nõudepesumasinas pesemiseks.
Saadaval on mudelid, mis sobivad varrastele läbimõõduga ø17 mm, ø35 mm, ø45 mm.
Komplekti kuulub 4 konksu.
8,50 €
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
22,90 €