KIIRKÜLMUTAJA 3XGN2/3 550W
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk: Arktic
Saadavus: 10
Tarneaeg: 5-10 tööpäeva
Kui soovid lisainfot, siis saada meile päring.
Valmistoidu kiireks jahutamiseks või külmutamiseks, kookide, magustoitude, kala või jäätise külmutamiseks.
Roostevabast terasest väliskülg ja kambri sisemus, tsingitud terasest põhi.
Ümarate sisenurkadega kamber lihtsaks puhastamiseks.
3 roostevabast terasest juhet, mis sobivad GN 2/3 jaoks.
60 mm polüuretaanisolatsioon, kõrge rõhu all süstitud.
Vasakpoolsete hingede ja magnetilise tihendiga isetihenduv uks.
Esipaneel koos elektroonilise juhtimise ja ekraaniga.
Lihtne juurdepääs kondensaatorile puhastamiseks ja hoolduseks.
Käsitsi sulatamine avatud uksega.
Eemaldatav tilkumisalus.
Juhiste vaheline kaugus: 80 mm.
Jahutusvõimsus 9kg: (+65 °C/+3 °C) maksimaalselt 90 min.
Külmutusvõimsus 7 kg: (+65 °C/-18 °C) 240 min jooksul.
Jahutusaine: R455.
Ventilaatoriga sundjahutus.
Kaasa arvatud kamber ja tuumaproov.
Reguleeritavad jalad (kuni 20 mm).
Toote mõõtmed | 640 x 660 x 420 mm |
Võimsus | 550W |
Toitepinge, V | 220-240 |
GN suurus | 2/3 |
Juhtpaneel | digitaalne |
Materjal | roostevaba teras |
Neto kaal, kg | 44 |
Põhimaterjal | metall |
Temperatuurivahemik | -40...3 |
Välismõõtmed: 800 x 815 x 1645 mm.
Sisemõõtmed: 660 x 640 x 870 mm.
Võimsus: 1,300 kW.
Mahutab 10 x 1/1 GN või 600 x 400 mm plaati.
4 eelprogrammeeritud tsüklit.
Südamiku temperatuuriandur.
Kiirjahutus: 40 kg temperatuuril +70 kuni +3 °C 90 minutiga, šokk-külmutamine: 28 kg temperatuurilt +70 kuni -18 °C 240 minutiga.
Digitaalne temperatuuri reguleerimine (DIXELL).
Isolatsioon: 70 mm.
Staatiline jahutus tsirkuleeriva õhu ventilaatoriga.
Temperatuur -18 / -22 °C.
Ühendus: 230 V - 1 faas - 1,300 kW.
Sisu: 368 liitrit.
4 reguleeritavat jalga.
Kaal: 190kg.
Külmaaine: R290.Müratase: 60DBA.
Välismõõtmed: 750 x 750 x 890/910 mm.
Sisemõõtmed: 616 x 430 x 390 mm.
Võimsus: 0,720 kW.
Sobib 5x 1/1 GN ja 5x 600 x 400 mm (alustele).
3 reguleerivat temperatuuri taset.
Taimeri funktsioon.
Südamiku temperatuuriandur.
Kiirjahutus: alates +65 °C / +10 °C 110 minutiga, maksimaalne kogus: 23 kg.
Kiirkülmutamine: alates +65 °C / -18 °C 250 minutiga, maksimaalne kogus: 12 kg.
Digitaalne temperatuuri reguleerimine.
Staatiline jahutus tsirkuleeriva õhu ventilaatoriga.
Käsitsi sulatus.
Temperatuur +3 / -40 °C.
Ühendus: 230 V - 50 Hz - 0,720 kW.
Sisu: 100 liitrit.
4 ratast.
Kaal: 98kg.
Külmaaine R452a (GWP 2140); 1500g; 3,212 CO2 ekvivalenti.
Välismõõdud: Laius 80 x sügavus 80 x kõrgus 93 cm
Sisemõõdud: Laius 67 x sügavus 40 x kõrgus 39 cm
Kiirjahutus: 70°C-lt 3°C-le 90 min jooksul 20kg puhul
Kiirkülmutamine: 70°C kuni -18°C 240 min jooksul 15kg puhul
Võimus: 230V / 50Hz / 1 faas 870W
Mobiilne (ratastel)
Automaatne sulatamine
Jahutusvee aurusti
Külmutusaine R290, CFC-vaba
digitaalne temperatuuri reguleerimine
Isesulguv uks antibakteriaalse kummitihendiga
Roostevabast terasest korpus koos roostevabast terasest sisemusega (AISI 304)
Mõõdud: 750x740x850/880mm.
Kaal: 71kg.
Võimsus: 1420W / 230V.
–Kambri mahutavus: 5x GN 1/1 või 5 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x410 mm.
–5 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 20 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 15 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata.
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
3550,50 €
Mõõdud: 750x740x1260/1290mm.
Kaal: 90kg.
Võimsus: 1490W / 230V.
–Kambri mahutavus: 10x GN 1/1 või 10 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x760 mm.
–10 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 25 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 20 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata.
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
5666,40 €