KIIRJAHUTI 5XGN1/1
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk: MAX
Saadavus: 23
Tarneaeg: 7-14 tööpäeva
Kui soovid lisainfot, siis saada meile päring.
Välismõõdud: Laius 80 x sügavus 80 x kõrgus 93 cm
Sisemõõdud: Laius 67 x sügavus 40 x kõrgus 39 cm
Kiirjahutus: 70°C-lt 3°C-le 90 min jooksul 20kg puhul
Kiirkülmutamine: 70°C kuni -18°C 240 min jooksul 15kg puhul
Võimus: 230V / 50Hz / 1 faas 870W
Mobiilne (ratastel)
Automaatne sulatamine
Jahutusvee aurusti
Külmutusaine R290, CFC-vaba
digitaalne temperatuuri reguleerimine
Isesulguv uks antibakteriaalse kummitihendiga
Roostevabast terasest korpus koos roostevabast terasest sisemusega (AISI 304)
Video
Kiiritusjahuti kasutamisel on toitlustusettevõtete jaoks mitmeid eeliseid.
See aitab vältida bakteriaalset saastumist ja hoida teie roogade kvaliteeti võimalikult kaua.
Toodete kiire jahutamine või külmutamine hoiab ära jämedate kristallide tekkimise.
Lisaks väheneb minimaalselt maitse, niiskus ja kaal.
Kiirkülmikut kasutades saate valmis toiduaineid kauem säilitada ja toidujäätmeid tekib vähem.
Seda lõhkekülmikut saab kasutada GN- või Bakerynormi salvedega.
Sellesse saab paigutada 5 x 1/1 või 40 x 60 Bakerynormi salve.
Neid ei ole kaasas, kuid neid saab eraldi tellida.
Kiire jahutamine ja külmutamine
Niipea, kui te asetate toidunõu sellesse professionaalsesse kiirjahutisse, hakkab see seda jahutama.
90 minuti jooksul saab toidu jahutada 3ºC ja umbes nelja tunni jooksul saab neid veelgi jahutada ja külmutada -18ºC.
Soovitud temperatuuri saab seadistada intelligentse digitaalse temperatuuriregulaatori abil.
Sellel kiirjahutajal on ka sisetermomeeter ja seda saab kasutada keskkonnas, mille maksimaalne ümbritsev temperatuur on 32ºC.
Kui teil on vaja seda seadet liigutada, et näiteks puhastamine oleks lihtsam, ei ole see probleemiks.
See on ratastel, et selle esmaklassilise seadme transportimine oleks lihtsam.
Seadmel on antibakteriaalse kummitihendiga isesulguv uks ja puhurjahuti sisemuses on kõik nurgad ümardatud, et hõlbustada puhastamist.
Jahutussüsteem koosneb veeaurustajast ja kasutatav külmutusaine on R290, mis on CFC-vaba.
See puhurjahuti sisaldab ka automaatset sulatamisfunktsiooni.
Lihtne puhastada
Kui soovite seda seadet puhastada, tuleb see kõigepealt sulatada.
Enne puhastamise alustamist peab jahuti temperatuur olema sama, mis ümbritseva keskkonna temperatuur.
Pärast blast chiller'i sulatamist võtke niiske lapp, soe vesi ja mahe pesuvahend, et pühkida kõik maha ja puhastada seade põhjalikult.
Püüdke kasutada võimalikult vähe vett, et hoida masina kate heas korras ja vältida rooste tekkimist seestpoolt.
Pärast puhastamist kuivatage kõik pehme lapiga, enne kui ühendate seadme uuesti vooluvõrku.
Toote mõõtmed | 80 x 80 x 93 cm |
Neto kaal, kg | 108 |
Välismõõtmed: 750 x 750 x 770/790 mm.
Sisemõõtmed: 616 x 430 x 270 mm.
Võimsus: 0,220 kW.
Sobib 3x 1/1 GN ja 3x 600 x 400 mm (alustele).
3 reguleerivat temperatuuri taset.
Taimeri funktsioon.
Südamiku temperatuuriandur.
Kiirjahutus: alates +65 °C / +10 °C 105 minutiga, maksimaalne kogus: 15 kg.
Kiirkülmutamine: alates +65 °C / -18 °C 255 minutiga, maksimaalne kogus: 9 kg.
Digitaalne temperatuuri reguleerimine.
Staatiline jahutus tsirkuleeriva õhu ventilaatoriga.
Käsitsi sulatus.
Temperatuur +3 / -40 °C.
Ühendus: 230 V - 50 Hz - 0,220 kW.
Sisu: 70 liitrit.
4 jalga tasandamiseks.
Kaal: 89 kg.
Külmaaine R452a (GWP 2140); 900g; 1,926 CO2 ekvivalenti.
Välismõõtmed: 750 x 750 x 890/910 mm.
Sisemõõtmed: 616 x 430 x 390 mm.
Võimsus: 0,720 kW.
Sobib 5x 1/1 GN ja 5x 600 x 400 mm (alustele).
3 reguleerivat temperatuuri taset.
Taimeri funktsioon.
Südamiku temperatuuriandur.
Kiirjahutus: alates +65 °C / +10 °C 110 minutiga, maksimaalne kogus: 23 kg.
Kiirkülmutamine: alates +65 °C / -18 °C 250 minutiga, maksimaalne kogus: 12 kg.
Digitaalne temperatuuri reguleerimine.
Staatiline jahutus tsirkuleeriva õhu ventilaatoriga.
Käsitsi sulatus.
Temperatuur +3 / -40 °C.
Ühendus: 230 V - 50 Hz - 0,720 kW.
Sisu: 100 liitrit.
4 ratast.
Kaal: 98kg.
Külmaaine R452a (GWP 2140); 1500g; 3,212 CO2 ekvivalenti.
Välismõõdud: laius 63 x sügavus 61,5 x kõrgus 47,5 cm
Sisemõõdud: laius 33 x sügavus 38 x kõrgus 23,5 cm
Võimsus: 550W - 230V / 50Hz / 1 faas
Automaatne sulatamine
Jahutusvee aurusti
Külmutusaine R290 (CFC-vaba)
Luksuslik viimistlus koos süvistatud käepidemega
Intelligentne digitaalne temperatuuri reguleerimine
Kompaktne 6 cm pikkune kaitseisolatsioon
Maksimaalne ümbritsev temperatuur 32ºC
Vaikne masin < 65 dB (mõõdetuna 1,2 meetri kauguselt)
Mahutab 2 x 2/3 GN ja 1 x 1/2 GN salve
Isesulguv uks antibakteriaalse kummitihendiga
Roostevabast terasest korpus koos roostevabast terasest sisemusega (AISI 304)
Salve vahemaa: 7 cm
Kõrgus ülemise salve alt kuni põhja: 21 cm
Kiirjahutus: 65-10°C 120 min jooksul 5kg puhul
Kiirkülmutamine: temperatuurilt 65 kuni -18°C 270 min jooksul 2,5 kg puhul
Mõõdud: 750x740x1850mm.
Kaal: 120kg.
Võimsus: 1820W / 400V.
–Kambri mahutavus: 15x GN 1/1 või 15 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x(k)1120 mm.
–15 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 45 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 35 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata.
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
12173,70 €
Mõõdud: 750x740x1260/1290mm.
Kaal: 90kg.
Võimsus: 1490W / 230V.
–Kambri mahutavus: 10x GN 1/1 või 10 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x760 mm.
–10 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 25 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 20 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata.
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
5666,40 €