KIIRJAHUTI 2XGN2/3 + 1XGN1/2
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk: MAX
Saadavus: 25
Tarneaeg: 7-14 tööpäeva
Kui soovid lisainfot, siis saada meile päring.
Välismõõdud: laius 63 x sügavus 61,5 x kõrgus 47,5 cm
Sisemõõdud: laius 33 x sügavus 38 x kõrgus 23,5 cm
Võimsus: 550W - 230V / 50Hz / 1 faas
Automaatne sulatamine
Jahutusvee aurusti
Külmutusaine R290 (CFC-vaba)
Luksuslik viimistlus koos süvistatud käepidemega
Intelligentne digitaalne temperatuuri reguleerimine
Kompaktne 6 cm pikkune kaitseisolatsioon
Maksimaalne ümbritsev temperatuur 32ºC
Vaikne masin < 65 dB (mõõdetuna 1,2 meetri kauguselt)
Mahutab 2 x 2/3 GN ja 1 x 1/2 GN salve
Isesulguv uks antibakteriaalse kummitihendiga
Roostevabast terasest korpus koos roostevabast terasest sisemusega (AISI 304)
Salve vahemaa: 7 cm
Kõrgus ülemise salve alt kuni põhja: 21 cm
Kiirjahutus: 65-10°C 120 min jooksul 5kg puhul
Kiirkülmutamine: temperatuurilt 65 kuni -18°C 270 min jooksul 2,5 kg puhul
Video
See kiirkülmik on nii vastupidav kui ka kompaktne, mistõttu sobib see kasutamiseks igas hotellis, restoranis, sööklas ja kohvikus.
See sobib ideaalselt kasutamiseks, kui on vaja kiiresti jahutada või külmutada juba valmistatud toite.
Nii on bakterite kasv minimeeritud ja tooted säilitavad oma kõrge kvaliteedi ning väldite jämedat kristalliseerumist külmutamise ajal.
Kiirjahuti mahutab 2 x 2/3 GN ja 1 x 1/2 GN salve, mida saab tellida eraldi.
Lisaks on lõhkekülmikul isesulguv uks, millel on antibakteriaalne kummitihend.
Pihustuskülmiku siseküljel on ümardatud nurgad, et mustus ei koguneks.
Jahutussüsteem koosneb veeaurustajast ja kasutatav jahutusvedelik on R290, mis on CFC-vaba.
Lisaks on lõhkekülmik varustatud südamikuga termomeetriga.
Lihtne kasutada
Sellel lõhkekülmikul on erinevad jahutusprogrammid kiireks külmutamiseks, kiireks jahutamiseks ja sügavkülmutamiseks.
Kasutamine on väga kasutajasõbralik - tuleb vaid soovitud aeg ja temperatuur määrata.
Tooteid saate hoida sees külmutatuna pikka aega, kuid on võimalik ka toiduaineid sügavkülma panna, et luua taas ruumi teiste toitude jaoks.
Külmutatud toodete sulatamiseks kasutage lihtsalt automaatset sulatamisfunktsiooni.
Toit jahutatakse väga kiiresti: kahe tunni jooksul saab toidu jahutada 10ºC-ni ja 4,5 tunni jooksul -18ºC-ni.
Seda kiirjahutit saab optimaalselt kasutada kuni 32ºC ümbritseva õhu temperatuuril.
Roostevabast terasest konstruktsioon
Selle professionaalse lõhkekülmiku korpus ja sisemus on valmistatud roostevabast terasest, mis muudab selle seadme väga kergesti puhastatavaks.
Enne puhastamist on oluline lõhkekülmikut esmalt sulatada.
Puhastamise ajal peaks puhastusjahuti temperatuur olema sama, mis ümbritseva keskkonna temperatuur.
Seejärel võtke niiske lapp, soe vesi ja mahe pesuvahend ning pühkige kõik põhjalikult üle.
Võite vältida roostet seestpoolt, kui kasutate võimalikult vähe vett.
Pärast puhastamist kuivatage kõik pehme lapiga, enne kui ühendate seadme uuesti vooluvõrku ja lülitate selle sisse.
Toote mõõtmed | 63 x 61.5 x 47.5 cm |
Neto kaal, kg | 40 |
Sisemõõdud: 670x400x790mm
Välismõõdud: 800x800x1600mm
Kiirjahutus: 70°C-lt 3°C-le 90 min jooksul 40kg puhul
Kiirkülmutamine: 70°C kuni -18°C 240 min jooksul 28kg puhul
230V / 50Hz / 1 faas 980W
Automaatne sulatamine
Jahutusvee aurusti
Külmutusaine R290, CFC-vaba
Luksuslik viimistlus süvistatud käepidemega
Intelligentne digitaalne temperatuuri reguleerimine
Maksimaalne ümbritsev temperatuur 32ºC
Kompaktne 6,5 cm pikkune kaitseisolatsioon
Isesulguv uks antibakteriaalse kummitihendiga
Roostevabast terasest korpus koos roostevabast terasest sisemusega (AISI 304)
Mõõdud: 750x740x720/750mm.
Kaal: 50kg.
Võimsus: 1150W / 230V.
–Kambri mahutavus: 3x GN 1/1 või 3 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x280 mm.
–3 paari siine, siinide vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 14 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 11 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
Valmistoidu kiireks jahutamiseks või külmutamiseks, kookide, magustoitude, kala või jäätise külmutamiseks.
Roostevabast terasest väliskülg ja kambri sisemus, tsingitud terasest põhi.
Ümarate sisenurkadega kamber lihtsaks puhastamiseks.
3 roostevabast terasest juhet, mis sobivad GN 2/3 jaoks.
60 mm polüuretaanisolatsioon, kõrge rõhu all süstitud.
Vasakpoolsete hingede ja magnetilise tihendiga isetihenduv uks.
Esipaneel koos elektroonilise juhtimise ja ekraaniga.
Lihtne juurdepääs kondensaatorile puhastamiseks ja hoolduseks.
Käsitsi sulatamine avatud uksega.
Eemaldatav tilkumisalus.
Juhiste vaheline kaugus: 80 mm.
Jahutusvõimsus 9kg: (+65 °C/+3 °C) maksimaalselt 90 min.
Külmutusvõimsus 7 kg: (+65 °C/-18 °C) 240 min jooksul.
Jahutusaine: R455.
Ventilaatoriga sundjahutus.
Kaasa arvatud kamber ja tuumaproov.
Reguleeritavad jalad (kuni 20 mm).
2608,50 €
Mõõdud: 750x740x1850mm.
Kaal: 120kg.
Võimsus: 1820W / 400V.
–Kambri mahutavus: 15x GN 1/1 või 15 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x(k)1120 mm.
–15 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 45 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 35 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata.
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
12173,70 €
Mõõdud: 750x740x2080mm.
Kaal: 150kg.
Võimsus: 2040W / 400V.
–Kambri mahutavus: 20x GN 1/1 või 20 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x(k)1360 mm.
–20 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 50 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 40 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja.
jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata.
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.