KIIR-SÜGAVKÜLMUTAJA URSUS10
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk: Saro
Tarneaeg: 3-5 nädalat
Kui soovid lisainfot, siis saada meile päring.
Välismõõtmed: 800 x 815 x 1645 mm.
Sisemõõtmed: 660 x 640 x 870 mm.
Võimsus: 1,300 kW.
Mahutab 10 x 1/1 GN või 600 x 400 mm plaati.
4 eelprogrammeeritud tsüklit.
Südamiku temperatuuriandur.
Kiirjahutus: 40 kg temperatuuril +70 kuni +3 °C 90 minutiga, šokk-külmutamine: 28 kg temperatuurilt +70 kuni -18 °C 240 minutiga.
Digitaalne temperatuuri reguleerimine (DIXELL).
Isolatsioon: 70 mm.
Staatiline jahutus tsirkuleeriva õhu ventilaatoriga.
Temperatuur -18 / -22 °C.
Ühendus: 230 V - 1 faas - 1,300 kW.
Sisu: 368 liitrit.
4 reguleeritavat jalga.
Kaal: 190kg.
Külmaaine: R290.Müratase: 60DBA.
Neto kaal, kg | 150 |
Välismõõtmed: 750 x 750 x 770/790 mm.
Sisemõõtmed: 616 x 430 x 270 mm.
Võimsus: 0,220 kW.
Sobib 3x 1/1 GN ja 3x 600 x 400 mm (alustele).
3 reguleerivat temperatuuri taset.
Taimeri funktsioon.
Südamiku temperatuuriandur.
Kiirjahutus: alates +65 °C / +10 °C 105 minutiga, maksimaalne kogus: 15 kg.
Kiirkülmutamine: alates +65 °C / -18 °C 255 minutiga, maksimaalne kogus: 9 kg.
Digitaalne temperatuuri reguleerimine.
Staatiline jahutus tsirkuleeriva õhu ventilaatoriga.
Käsitsi sulatus.
Temperatuur +3 / -40 °C.
Ühendus: 230 V - 50 Hz - 0,220 kW.
Sisu: 70 liitrit.
4 jalga tasandamiseks.
Kaal: 89 kg.
Külmaaine R452a (GWP 2140); 900g; 1,926 CO2 ekvivalenti.
Mõõdud: 75,1x74,7x84,2 cm
Sisemõõdud: 62,4x41x37,5 cm
Võimsus: 550W - 230V / 50Hz / 1 faas
Kiirjahutus: 65-10 °C 120 min jooksul 10 kg puhul
Kiirkülmutamine: 65°C kuni -18°C 270 min jooksul 5kg puhul
Mahutab 3 x 1/1 GN või 40 x 60 cm plaati (sobib mõlemale) - Plaadid ei kuulu komplekti!
Automaatne sulatamine
Jahutusvee aurusti
Külmutusaine R290, CFC-vaba
Digitaalne temperatuuri reguleerimine
Vaikne masin < 65 dB (mõõdetuna 1,2 meetri kauguselt)
Maksimaalne ümbritsev temperatuur 32°C
Isesulguv uks antibakteriaalse kummitihendiga
Roostevabast terasest korpus koos roostevabast terasest sisemusega (AISI 304)
Mõõdud: 750x740x720/750mm.
Kaal: 50kg.
Võimsus: 1150W / 230V.
–Kambri mahutavus: 3x GN 1/1 või 3 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x280 mm.
–3 paari siine, siinide vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 14 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 11 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
Mõõdud: 750x740x1850mm.
Kaal: 120kg.
Võimsus: 1820W / 400V.
–Kambri mahutavus: 15x GN 1/1 või 15 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x(k)1120 mm.
–15 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 45 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 35 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata.
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.
12173,70 €
Mõõdud: 750x740x2080mm.
Kaal: 150kg.
Võimsus: 2040W / 400V.
–Kambri mahutavus: 20x GN 1/1 või 20 küpsetusplaati 600x400 mm.
–Kambri sisemised mõõtmed: 610x410x(k)1360 mm.
–20 paari juhikuid, vahemaa juhikute vahel 70 mm.
–Tootlikkus jahutamisel kuni +3 °C: 50 kg.
–Tootlikkus külmutamisel kuni -18 °C: 40 kg.
–Mõeldud valmis roogade kiire jahutamise või külmutamise jaoks.
–Korpus ja kamber valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest.
–Ümardatud nurkadega kamber lihtsustab puhastamist.
–Polüuretaani kiht paksusega 60 mm garanteerib termoisolatsiooni kõrge taseme.
–Magnetsulguritega isesulguvad uksed.
–Elektrooniline juht- ja andmete kontrollimise paneel.
–Komplektis temperatuurisond.
–Õhu sundtsirkulatsiooni süsteem.
–Töötab probleemideta, kui ümbritseva keskkonna temperatuur on kuni +43 °C ja suhteline õhuniiskus kuni 65%.
–Külmaaine R404A/R507.
–Võimalus jahutada alates +70 °C kuni +3 °C (90 min), alates +70 °C kuni -18 °C (240 min) või teatud aja.
jooksul ilma lõplikku temperatuuri määramata.
–Roostevabast terasest, reguleeritava kõrgusega jalad
Kiirjahutus alates +90 °C kuni +3 °C.
See protsess võimaldab alandada valmistatud toitude temperatuuri ohutuks säilitamiseks tasemele +3 °C lühikese aja jooksul, vastates süsteemi HACCP nõuetele.
Vastav jahutamise kiirus võimaldab vähendada ohtlikus temperatuuride vahemikus (+65 °C kuni +10 °C) kiiresti paljunevate bakterite kogust. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad toiduained oma kvaliteedi, värvuse ja lõhna, samuti pikeneb nende säilivusaeg.
Kiirkülmutus +90 °C kuni -18 °C.
Tänu võimsale jahutussüsteemile ja kambrisse temperatuuril -40 °C sissepuhutavale külmale õhule alaneb temperatuur toiduainete keskmes kiiresti kuni -18 °C-ni.
See hoiab ära suurte jääkristallide tekke, mis kahjustavad toiduainete sisestruktuuri. Kiire külmutamise tulemusel moodustub suur kogus väikeseid kristalle, mis võimaldab toiduainete algseid toiteomadusi säilitada ja pikendada nende säilivusaega.