HAMBURGERI PRESS
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk:
Saadavus: 17
Tarneaeg: 5-10 tööpäeva
Kui soovid lisainfot, siis saada meile päring.
Kasutamiseks professionaalses toitlustuses.
Anodeeritud alumiiniumist valmistatud alumine korpus.
Survetorni ja vormi valmistamine roostevabast terasest.
Maksimaalne hamburgeri läbimõõt: 130 mm.
Praktiline hoob valmis liha vormist eemaldamiseks.
Fooliumkonteiner valmis liha portsjonite kihistamiseks.
Kaasa arvatud pressimisfooliumid.
Toote mõõtmed | 250 x 320 x 300 mm |
Kasutuskoht | sisetingimustes |
Materjal | alumiinium |
Neto kaal, kg | 5.43 |
Põhimaterjal | metall |
Tootjamaa | Itaalia |
HANKIJA LAOST TELLITAV TOODE
Korpus roostevabast terasest.
2 gruppi nuge, mis lõikavad liha ribadeks laiusega 4 mm.
Rulli pikkus 165 mm.
750,50 €
Korpus roostevabast terasest.
2 rulli polüpropüleenist.
Rulli pikkus 180 mm.
315,70 €
Valmistatud läbipaistvast tselluloosist.
Talub kõrgeid temperatuure, biolagunev.
ø130 mm.
Pakitud ±1255 tk kaupa.
49,00 €
Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete kasutamiseta.
Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise.
Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%.
Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja marinaad sügavale liha sisse.
Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt.
22,90 €
ABS-st valmistatud korpus.
2 rullikut 880 noaga kuullaagritega - valmistatud roostevabast terasest AISI 301, eemaldatav.
Varustatud "kammidega", mis takistavad liha ümber rullide mähkimist.
Libisemiskindlatel jalgadel.
Funktsioonid: lihalõikamine, pehmendamine, lihaviilude kloppimine.
Sisselaskeava: 158×23 mm.
Rulli laius: 175 mm.
Toore liha maksimaalne paksus: 25 mm.
Tootmisvõimsus: kuni 420 hakkliha/kotletti tunnis.
Komplekti kuulub lõikepikendus.