ELEKTRILINE PASTAMASIN
Hinnale lisandub käibemaks 22%
Kaubamärk:
Saadavus: 16
Tarneaeg: 5-10 tööpäeva
Kui soovid lisainfot, siis saada meile päring.
Ideaalne värskete makaronide valmistamiseks (taignalehe maksimaalne laius 170 mm).
Kaas varustatud ohutusväljalülitiga.
7-tasemeline taignalehe paksuse reguleerimine 0,2–2,5 mm.
Kolm rulli/lõiketera: taigna lahtirullimine, nuudlite tagliatelle (6,25 mm) ja fettuccine (2 mm) lõikamine.
Toote mõõtmed | 256 x 213 x 232 |
Võimsus | 70W |
Toitepinge, V | 220-240 |
Materjal | roostevaba teras |
Neto kaal, kg | 7.49 |
Põhimaterjal | metall |
Sari | Profi Line |
Mõõtmed: 340 x 540 x 280mm.
Võimsus: 3,2 kW.
Komplektis 3 korvi.
Tühjenduskraaniga.
Ohutustermostaat.
Kaal: 14 kg.
Maht: 25 liitrit.
Temperatuur 0 / +110 °C.
Ühendus: 230 V - 50 Hz - 3,2 kW.
Mõõtmed: 130 x 180 x 205 mm.
Kaal: 2900 kg.
Rulli reguleerimise vahemik 0,2 - 2,2mm.
Taignalehe maksimaalne laius 140mm.
Vorm ümmarguste ravioolide jaoks.
Valmistatud alumiiniumivalust.
Alus lakitud terasest.
Kummist jalgadega.
12 raviooli 52x52x(H)12 mm, ø 39 mm.
Vormi diameeter: 39 mm.
Komplektis puidust rull.
28,70 €
Ideaalne värskete makaronide valmistamiseks (taignalehe maksimaalne laius 140 mm).
7-tasemeline taignalehe paksuse reguleerimine 0,2–2,5 mm.
Kolm alumiiniumisulamist rulli/lõiketera: taigna lahtirullimine, nuudlite tagliatelle ja fettuccine lõikamine.
Varustatud käepideme ja klambriga laua külge kinnitamiseks.
41,20 €
Asendamatu igas koolis, hotellis, restoranis, sööklas või kondiitritöökojas asuva köögi jaoks. Terasest pulbervärvitud UV-kindel võre, mis on fikseeritud laagrisahtlisse.
Munad steriliseeritakse 253,7 nm pikkuste lainetega kiiritamisel. Kiiritamine (steriliseerimine) võtab umbes 2,30 minutit. Munasid saab kasutada kohe pärast desinfitseerimist. Lambid kustuvad sahtli avamisel automaatselt. UV-radiaatori tööiga: 7500 h.
182,40 €