Ventilatsioon


Ilma ventilatsiooita ei saaks toimida ükski köök. Söögi tegemisest tulenev rasv ning rohked aroomid lämmatavad värske õhu juurdevoolu täielikult, mis muudab kokkade töötamise sellistes tingimustes üsna keeruliseks. Samuti hakkab rasv ladestuma töötasapindadele ning seintele, mis aja möödudes muutuvad lihtsalt koledaks ja mõjuvad kahjustavalt ka seadmetele ning inventarile.

Ventilastiooni kasutatakse rasva ja muu toiduvalmistuslõhna ära imamiseks.  Parima tulemuse ja efektiivse töö tagamiseks on vajalik konsulteerida professionaalidega, sest ventilatsiooni nõuded on rangelt reglementeeritud tervisekaitse nõuetega.

Meie esinduspoes, Silikaltsiidi 2, Tallinnas, on võimalik koheselt konsulteerida meie spetsialistidega, kes oskavad nõu anda ja soovitada täpselt Teie vajadustele vastavat lahendust. Kohale tulles on Teil ka eelis hinnata ventilatsiooniseadmete suurust ja lisadetaile, mis muudavad ruumi sisustamise oluliselt lihtsamaks.

Tarneaeg on uutel toodetel  1-4 nädalat. Laos olevate toodete puhul on tarneaeg lühem. 

Uutele ventilatsiooni seadmetele kehtib garantii 1 aasta.

Meie poolt pakutavad seadmed on kõrgtehnoloogilised ja mõeldud sujuva tööprotsessi tagamiseks, ka kõige suurema koormusega toitlustusettevõttes.

Ventilatsiooni seadmete  tootevalikus on väga lai valik erinevaid ventilatsioonikubusid, nii mootoritega kui ka ilma. 

Ventilatsiooni hooldamine:

Esmane ja elementaarne hooldus on igapäevane pesu ja puhastus. Edaspidise puhtuse ja töökindluse hoidmiseks soovitame tellida Gastro Team-ist regulaarne ennetav hooldus oma ventilatsioonile.

Hoolduse eiramine, mittenõuetekohane kasutamine ning ülekoormus  võivad kahjustada seadmete töökvaliteeti  ja tekitada rikkeid, mis ei kuulu garantiitingimuste alla.